De gjensidige behovene til samfunnets drøm

Dagens samfunn er massemedias verden; Mennesker over hele verden bruker datamaskiner i alle former og størrelser, radio, fjernsyn, Internett, magasiner og aviser for å få sine ideer og meninger relatert til andre mennesker i samfunnet.

Noen mennesker hevder at verden nå er en global landsby.

Verden har vokst til en global landsby gjennom årene. Det skjer slik at mennesker i dag er nært forbundet via telefon, radio, aviser, datamaskiner og til slutt en internettforbindelse. Verden i dag er en global landsby. I dag er samfunnet ikke en fullstendig samlet global landsby, men nåværende kommunikasjon hjelper med å bygge sterkere landsbyer.

Etter hvert som teknologien blir mer avansert, vil samfunnet bli mer og mer en enhetlig landsby. For å bli et totalt globalt landsbysamfunn, må man være mer lydige mot hverandre og villige til å samarbeide. Over hele verden kommuniserer folk gjennom flere aspekter av teknologi, men en av de vanligste teknologiske fremskrittene i dagens samfunn er Internett. I dag hjelper Internett folk til å bli landlige områder ved hjelp av My-Room, e-post, direktemeldinger, You-tube, blogger og mange andre websider på Internett.

Folk som bruker Internett føler at de har større frihet til å uttrykke sine meninger.

Ved å bruke Internett kan man snakke med noen globalt, men føle at de er rett foran dem. Dette har blitt normen i dagens samfunn.

Folk trenger ikke lenger å skrive lange brev og sende dem per post, de kan skrive et notat og klikke på send, så når de venner eller slektninger på få sekunder. Dette har ført vår verden nærmere bedre kommunikasjon. Selv om folk også har sagt at teknologien trekker verden lenger fra hverandre.